Cine suntem

Top Sistems ofera servicii de consultanta si expertiza in domeniile: management de proiect, asistenta tehnica, achizitie de echipamente pentru birou, dezvoltare si implementare de aplicatii software, training, sisteme de comunicatii, servicii de leasing si finantare .

 

Top Sistems este prezent de 14 ani pe piata de IT&C din Constanta.Incepind cu anul acesta compania noastra detine certifcarea pentru Sistem de Management Integrat (calitate , mediu si SSM) .

Firma detine un portofoliu complet de solutii integrate IT&C – hard si soft- si o gama larga de servicii dedicate clientilor nostri: consiliere profesionala in vederea achizitionarii produselor si echipamentelor necesare, service pentru echipamentele furnizate, consiliere financiara si solutii de finantare a achizitiilor, analiza afacerii si planuri de dezvoltare, proiecte speciale si europene.

 Principala noastra preocupare este de a imbunatati eficienta economica si profitabilitatea clientilor nostri.

Top Sistems are o structura puternica bazata pe 3 departamente: Vanzari, Technical, Comunicatii. Resursele umane reprezinta cel mai valoros capital al companiei, forta noastra constand intr-o echipa tanara si dinamica de 8 de specialisti in vanzari, service IT&C si consultanta pentru dezvoltare in afaceri.

Parteneriate de succes

Respectul pentru client si pentru munca echipei noastre a dus la alegea unor companii de renume cu care am  ales sa fim parteneri:

TOSHIBA: copiatoare , notebookuri, videoproiectoare

 – Fujitsu Computer: servere , pc-uri, notebookuri,storage

HP:imprimante, plottere, multifunctionale ,scanere, servere, pc-uri, notebookuri, storage, networking

 Microsoft :sisteme de operare ,SQL,CRM ,Exchange Server

 – Panasonic: centrale telefonice, fax-uri, scanere

Konica Minolta : copiatoare color si alb negru

 – Kyocera-Mita :imprimante si multifunctionale .

 

Ca integrator de solutii, Top Sistems asigura cea mai buna calitate a echipamentelor hardware si a aplicatilor software , prin intermediul unor produse de marca.

Principalul aspect care ne diferentiaza de competitie este orientarea noastra asupra serviciilor de consultanta, service si intretinere, asistenta tehnica si training pentru utilizatori.