Structura

Top Sistems nu ofera doar produse de marca si aplicatii software, ci si solutii adaptate necesitatilor particulare ale clientilor, prin consultanta, asistenta tehnica si chiar suport financiar.

 Departamentul Vanzari

 Acest departament are o structura foarte bine definita. Ne bazam pe o echipa de vanzari dinamica si entuziasta, cu o pregatire profesionala deosebita, personalul beneficiind de training si certificari din partea partenerilor nostri.

 Departamentul Tehnic

 Calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor nostri este principalul obiectiv al tuturor proiectelor noastre, al echipelor de intretinere si service. un inalt nivel tehnic si cu maxima promptitudine a beneficiarilor echipamentelor si produselor distribuite.

Echipele noastre sunt instruite continuu de catre furnizorii produselor pe care le vindem: Toshiba, Microsoft, Fujitsu, HP, Panasonic, Bitdefender, Konica Minolta, Kyocera .

Personalul tehnic este instruit si calificat pentru activitatea de service, asistenta tehnica si suport pentru diverse sisteme de operare/aplicatii, instalari/intretinere/administrare retele LAN/WAN, asigura interventiile curente.

Cand ne hotaram sa promovam o noua marca de produse ne asiguram ca, prin intermediul instruirii pe care o primim de la producatori, vom putea oferi servicii de calitate pentru fiecare produs pe care il comercializam.

Din experienta am invatat ca intregul cadru de servicii si asistenta tehnica trebuie determinat cu mare atentie, bazandu-se pe fundatia existenta si pe evolutia ulterioara a clientilor, in ceea ce priveste activitatea lor specifica .

Putem oferi cele mai bune solutii pentru toate necesitatile informationale, comunicationale si de stocare a datelor in cadrul unei companii, asigurand asistenta tehnica, instalare, service si servicii in post-garantie la nivel national cu sprijinul partenerilor.

Datorita orientarii noastre asupra comercializarii unor produse de marca, suntem in pozitia sa acoperim comenzi serioase din partea unor clienti mari .