BenQ lansează SW270C, un nou monitor destinat fotografilor profesionişti

ew3270u-personal-enjoyment

București, România, 26 iulie 2019 – BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovații în domeniul soluțiilor de imagine, anunță disponibilitatea noului monitor din familia PhotoVue, creat special pentru fotografi – SW270C.

BenQ SW270C se remarcă prin culorile superbe și deosebit de fidele, oferind o acoperire în proporție de 99% a spectrului Adobe RGB, respectiv de 97% pentru DCI-P3/Display-P3 și tehnologie HDR10. Prevăzut cu un panou IPS 10bit de 27” şi o rezoluție de 2560×1440 pixeli, monitorul promite o luminozitate maximă de 300cd/m2 și un contrast nativ de 1000:1, fiind prevăzut cu doi conectori HDMI 2.0, 1 x DP 1.4, două porturi USB 3.1, 1 x mini USB, 1 x USB Tip-C, plus un cititor de carduri SD/MMC încorporat.

Conectorul USB-C poate fi folosit pentru îmbunătățirea productivității, permițând conexiuni video, audio și date, precum și alimentare cu energie a laptop-ului (60W). Mai mult, Tehnologia de Uniformizare garantează obținerea aceleiași acuratețe optime a culorilor pe toată suprafața ecranului. Este, prin urmare, monitorul perfect pentru fotografii care doresc rezultate profesionale la un preț avantajos.

Printre caracteristicile esențiale se numără:

 • Tehnologie de Uniformizare

 • Acoperire în proporție de 99% a spectrului Adobe RGB și suport HDR10

 • Tabelă de culoare 3D pe 16bit și panou 10bit pentru un gradient de culoare fin

 • Calibrare hardware

 • Conectivitate USB-C cu funcție de alimentare

 • Include Shading Hood

 • Mod Gamut Duo

 • Modul de control, generație nouă (Hotkey Puck G2)

Tehnologie de Uniformizare

Prin ajustarea fină a culorilor și luminozității, la nivelul sub-regiunilor care alcătuiesc ecranul, Tehnologia de Uniformizare BenQ garantează obținerea acelorași culori precise la nivelul întregului ecran, oferind astfel o experiență vizuală omogenă, de o autenticitate perfectă.

Paletă de culoare bogată
Oferind o acoperire în proporție de 99% a spectrului de culoare Adobe RGB, 100% pentru sRGB/Rec.709 și de 97% pentru DCI-P3/Display P3, este asigurată reprezentarea mult mai realistă a culorilor necesară fotografilor profesioniști.

HDR pentru imagini vii

Tehnologia HDR10 le oferă fotografilor posibilitatea de a viziona efectele HDR asupra conținutului video, permițându-le astfel să se asigure că rezultatul final va fi cel dorit.

Tabelă de culoare 3D (LUT) pe 16bit și Delta E≤2

Tabela de culoare 3D (LUT) pe 16bit și precizia deosebită, cu o valoare Delta E≤2 în spectrele de culoare Adobe RGB și sRGB, garantează obținerea unei redări cât mai realiste a imaginilor, cu o acuratețe deosebită a culorilor.

Calibrare hardware

Funcția de calibrare hardware le permite fotografilor să controleze chip-ul intern de procesare a imaginii, astfel încât imaginile să fie redate la aceeași calitate, indiferent de placa video utilizată.

Suport formate video

SW270C suportă redarea la cadență nativă a filmelor 24P/25P, fără a aplica procedeul pulldown, ce poate distorsiona conținutul sursă.

Port USB-C

Portul USB-CTM permite conexiuni video, audio și de date, precum și alimentare cu energie, totul printr-un singur cablu, pentru o configurare rapidă a procesului de producție.

Hotkey Puck G2

Modurile de culoare preferate și funcțiile monitorului sunt accesibile rapid prin intermediului modulului de control avansat.

Monitorul este livrat și cu un accesoriu de umbrire(Shading Hood), care permite obținerea de rezultate optime indiferent de iluminatul ambiental, prin prevenirea reflexiilor luminoase.

În calitate de lider în industria monitoarelor profesionale, BenQ nu a redus niciodată ritmul de dezvoltare. De aceea a căutat să îmbunătățească în permanență produsele destinate fotografilor, mai ales în ceea ce privește calitatea reproducerii culorilor, confortul la vizionare și ergonomia. SW270C se încadrează în această filosofie, iar mulțumită gamei de culori extinse, conectivității USB-C și tehnologiei de uniformizare, este echipamentul perfect pentru profesioniști.

Pentru a afla mai multe vizitaţi – https://www.benq.com/en/monitor/photographer/sw270c.html

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Meniu