Despre Topsistems

Din 1997 aducem cele mai bune componente IT.

Top Sistems este prezent de 22 ani pe piata de IT&C din Constanta.Incepind cu 2011, compania noastra detine certifcarea pentru Sistem de Management Integrat (calitate , mediu si SSM) .

Firma detine un portofoliu complet de solutii integrate IT&C – hard si soft- si o gama larga de servicii dedicate clientilor nostri: consiliere profesionala in vederea achizitionarii produselor si echipamentelor necesare, service pentru echipamentele furnizate, consiliere financiara si solutii de finantare a achizitiilor, analiza afacerii si planuri de dezvoltare, proiecte speciale si europene.

Principala noastra preocupare este de a imbunatati eficienta economica si profitabilitatea clientilor nostri.

Top Sistems are o structura puternica bazata pe 3 departamente: Vanzari, Technical, Comunicatii. Resursele umane reprezinta cel mai valoros capital al companiei, forta noastra constand intr-o echipa tanara si dinamica de 8 de specialisti in vanzari, service IT&C si consultanta pentru dezvoltare in afaceri.

Ca integrator de solutii, Top Sistems asigura cea mai buna calitate a echipamentelor hardware si a aplicatilor software , prin intermediul unor produse de marca.

Principalul aspect care ne diferentiaza de competitie este orientarea noastra asupra serviciilor de consultanta, service si intretinere, asistenta tehnica si training pentru utilizatori.

Top Sistems nu ofera doar produse de marca si aplicatii software, ci si solutii adaptate necesitatilor particulare ale clientilor, prin consultanta, asistenta tehnica si chiar suport financiar.

45M

PRODUSE VANDUTE

1.8M

CLIENTI ACTIVI

30.6M

COLETE TRIMISE

45356LEI

CIFRA DE AFACERI

Meniu