Despre Top Sistems

Din 1997 aducem cele mai bune componente IT.

Top Sistems a fost infiintata in anul 1997 si este prezenta de 24 ani pe piata, in domeniu IT&C din Constanta. Incepand cu 2011, compania noastra detine certificarea pentru Sistem de Management Integrat (calitate, mediu si SSM). 

Top Sistems detine un portofoliu complet de solutii integrate IT&C si o gama larga de servicii dedicate clientilor nostri si anume: furnizare de echipamente IT&C, retele de comunicatii date, dezvoltare si implementare de aplicatii software, training, servicii de leasing si finantare, asistenta tehnica, consiliere de specialitate in vederea achizitionarii de echipamente necesare, service pentru echipamentele furnizate, solutii de finantare a achizitiilor, analiza afacerii si planuri de dezvoltare, dar si proiecte speciale si europene cu ajutorul partenerilor de specialitate. 

Top Sistems are o structura bazata in principal pe departamentele de: Vanzari si Tehnic. Resursele umane reprezinta cel mai valoros capital al companiei, forta noastra constand intr-o echipa tanara si dinamica de specialisti in vanzari, service IT&C si consultanta tehnica de specialitate.

Top Sistems, ca integrator de solutii, asigura cea mai buna calitate a echipamentelor hardware si a aplicatiilor software, prin intermediul unor produse de marca. 

Principalul aspect care ne diferentiaza de competitie este orientarea noastra asupra serviciilor de consultanta, service si intretinere, asistenta tehnica si training pentru utilizatori. 

Top Sistems ofera produse de marca, aplicatii software si solutii viabile necesitatilor particulare ale clientilor. Prin consultanta, asigura asistenta tehnica si solutii de finantare.

Principalul aspect care ne diferentiaza de competitie este orientarea noastra asupra serviciilor de consultanta, service si intretinere, asistenta tehnica si training pentru utilizatori.

Meniu