Microsoft a schimbat modul în care voi testați update-urile pentru Windows 10

Windows-10-Wallpapers-23-1920-x-1080

Update-urile lui Windows 10 au tot avut probleme de-a lungul existenței sistemului de operare, dar Microsoft pare că vrea să remedieze problema. Compania anunță restructurarea modului în care sunt lansate update-urile pentru cei înscriși în programul Windows Insider.

De acum înainte, Slow Ring și Fast Ring vor fi separate de mai mult decât timp, vor testa update-uri diferite. Mai exact, Fast Ring va avea de acum înainte sarcina de a testa update-urile mari. Acestea vor sosi doar o dată pe an, și vor include noi funcții și schimbări majore. Slow Ring va testa celălalt update, unul mai mic, mai sărăcăcios în ceea ce privește trăsături noi, orientat mai mult pe îmbunătățirea generală a experienței, repararea de probleme și în general ce face un update mai mic de obicei. Este tratat de Windows ca un update cumulativ al sistemului de operare, fără mesajele oarecum deranjante despre cum „fișierele tale sunt exact unde le-ai lăsat”.  Microsoft speră ca astfel să fie mai mult timp pentru testarea update-urilor individuale.

Schimbarea a intrat în efect deja, așa că vom vedea pe parcursul următorului an dacă această strategie va funcționa. Desigur, poate n-ar strica dacă această companie, cu o valoare de peste 1 miliard de dolari, și-ar reforma divizia de testare și nu s-ar mai baza pe clienții săi să se asigure că software-ul pe care îl vinde chiar funcționează. Știu că PC-urile astăzi sunt mult mai complicate decât erau cu 10 ani în urmă, că sunt jdmeii de arhitecturi de procesoare și configurații diferite, dar puțin efort nu ar strica.

SURSA : ZONAIT.RO

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Meniu